Wij spreken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Russisch, Surinaams, Hindoestaans, Arabisch en Perzisch

 

Algemeen

Algemene Voorwaarden

Doorgeven Adreswijziging      

Big Registratie

Veiligheid

 

 

 

Tandartspraktijk Medeco B.V.

Kruiskade 105 (op de hoek van de Karel Doormanstraat)

3012 GJ Rotterdam

info@tandartsmedeco.nl

Tel: 010 413 9580

KvK nummer: 52088626

Agb Code: 12-(0)95804

 

Openingstijden:

Ma - Vrij: 08:00 uur - 21:00 uur

Za - Zon: 10:00 uur - 17:00 uur

 

 

 

Over ons

Zorg

Missie

Het Team

Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
De Rotterdamse Tandartsen Vereniging
Calibris erkend leerbedrijf

© 2014 Tandartspraktijk Medeco - Rotterdam I Privacy Statement I Cookieverklaring I Voorwaarden  I Werken Bij Tandartspraktijk Medeco

Omhoog

Over Tandartspraktijk Medeco

 

Het leveren van kwaliteit staat bij Tandartspraktijk Medeco in Rotterdam op de eerste plaats. Sinds onze oprichting vinden jaarlijks duizenden mensen met gebitswensen hun weg naar Tandartspraktijk Medeco. De combinatie van onze moderne apparatuur en ons deskundig team samen met onze klantvriendelijke openingstijden heeft in zeer korte tijd een goede naam opgebouwd in Rotterdam en die willen wij graag behouden.

 

Onze missie is: een gezond én mooi gebit voor iedereen.

 

Wij beschikken over een kliniek met meerdere moderne behandelkamers en een high-tech sterilisatieruimte. Ons team bestaat uit tandartsen, tandtechnici en preventieassistenten. Door deze kennis en ervaring in eigen huis te hebben, kunnen wij u de beste behandeling bieden.

 

Tandartspraktijk Medeco heeft voor elk probleem een oplossing.

 

Jaarlijks behandelen wij duizenden nieuwe patiënten met kleine tot ernstige gebitsproblemen. Voor al deze gebitsproblemen bieden wij een oplossing. Wij hanteren geen wachtlijsten of een patiëntenstop waardoor u altijd bij ons terecht kunt. Wij zorgen ervoor dat u weer een mooie en spontane lach krijgt. Is uw gebit weer helemaal gezond én mooi, dan onderhoudt Tandartspraktijk Medeco dat samen met u voor jarenlang plezier.

 

Expert op het gebied van angstbehandelingen

 

Wij ontvangen, sinds onze oprichting, regelmatig patiënten met extreme angst voor de tandarts. Het tandheelkundige team van Tandartspraktijk Medeco is dan ook expert als het gaat om angstbehandelingen. Wij hebben de mogelijkheid om onder volledige verdoving te behandelen en zullen dit, indien gewenst en door de tandarts mogelijk geacht, ook doen.

 

Ervaar zelf de persoonlijke kwaliteitszorg van Tandartspraktijk Medeco en maak een afspraak voor een intakegesprek of mail ons uw vraag.

Algemene Informatie voor onze patiënten