De ingang is met 15 meter naar rechts verschoven en ligt nu bij de Kruiskade

Bekwame tandartsen

Team van experts

Modernste Apparatuur

Midden in Rotterdam

Digitaal en efficiënt

 In de binnenstad

Ruime openingstijden

Geopend van 8 tot 21 uur 

Makkelijk overstappen naar ons

Direct door ons geregeld

Telefoon
Behandelingen
Betalingen
Rotterdam Centrum

 

Openingstijden:

 

Maandag t/m Vrijdag:

08:00 uur - 21:00 uur

 

Zaterdag & Zondag:

10:00 uur - 17:00 uur

 

Alle feestdagen geopend

Tandarts Rotterdam - Röntgenfoto‘ß

Tandarts in Rotterdam, dé specialist voor uw tanden

Tandartspraktijk Medeco is een nieuwe en moderne tandheelkundige praktijk, midden in het centrum van Rotterdam. Wij hebben onze deuren in 2014 geopend. Kinderen, volwassenen en senioren kunnen bij ons terecht.

De praktijk is door haar centrale ligging voor alle Rotterdammers goed bereikbaar. Er is altijd een tandarts aanwezig om onze patiënten te allen tijde bij te staan en te helpen. Elke patiënt zal natuurlijk ook altijd een vaste tandarts hebben, waardoor persoonlijke zorg gegarandeerd wordt. U kunt bij ons terecht voor preventieve zorg, het vullen van gaatjes, het plaatsen van kronen, bruggen, implantaten en al uw andere tandheelkundige problemen.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor de spoed tandarts of voor de weekend tandartsWij nemen graag nieuwe patiënten in Rotterdam en omgeving aan! U kunt zowel telefonisch als online een afspraak maken voor een intakegesprek.

Patiënt worden in onze praktijk

Woont of werkt u in Rotterdam of omgeving en zoekt u een tandartsenpraktijk waar persoonlijke zorg voorop staat in een goed bereikbare omgeving in het centrum van Rotterdam? U bent dan bij ons aan het juiste adres!

Bel ons  op: 010 413 9580 of registreert u zich online. Een van onze tandartsen gaat dan een intakegesprek met u inplannen en een algemene controle zal plaatsvinden. Na het invullen van de gezondheidsvragenlijst bent u dan een patiënt bij onze praktijk. Wij hebben zeer ruime openingstijden, waardoor u elke dag van de week en ook nog eens buitenkantooruren bij ons terecht kunt. De volledige overstap wordt hierbij door ons geregeld. Mede hierdoor dienen wij als tandartsenpraktijk voor patiënten uit de hele regio. Met meerdere specialisaties in eigen huis, hoeven wij u ook nauwelijks door te verwijzen. Wij als Tandartspraktijk Medeco verwelkomen u in onze praktijk en wensen u en uw gebit nog vele goede jaren toe!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.