Wij spreken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Russisch, Surinaams, Hindoestaans, Arabisch en Perzisch

 

Algemeen

Algemene Voorwaarden

Doorgeven Adreswijziging      

Big Registratie

Veiligheid

 

 

 

Tandartspraktijk Medeco B.V.

Kruiskade 105 (op de hoek van de Karel Doormanstraat)

3012 GJ Rotterdam

info@tandartsmedeco.nl

Tel: 010 413 9580

KvK nummer: 52088626

Agb Code: 12-(0)95804

 

Openingstijden:

Ma - Vrij: 08:00 uur - 21:00 uur

Za - Zon: 10:00 uur - 17:00 uur

 

 

 

Over ons

Zorg

Missie

Het Team

Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
De Rotterdamse Tandartsen Vereniging
Calibris erkend leerbedrijf

© 2014 Tandartspraktijk Medeco - Rotterdam I Privacy Statement I Cookieverklaring I Voorwaarden  I Werken Bij Tandartspraktijk Medeco

Omhoog

Eerste Bezoek

U kunt uzelf of uw kind(eren) via deze website of telefonisch aanmelden bij onze praktijk. U kunt uiteraard ook eerst een afspraak maken om de praktijk bezoeken voor een kennismaking.

 

De eerste afspraak duurt circa een half uur. De tandarts voert een algehele controle uit en bekijkt samen met u hoe gezond uw gebit en tandvlees zijn. Vooraf ontvangt u een gezondheidsvragenlijst, met het verzoek om deze vast in te vullen zodat we die met u kunnen bespreken. Deze medische anamnese is een wettelijk verplicht onderdeel van het patiëntendossier. Als het nodig blijkt, maken we een gebitsoverzichtsfoto en twee kleine röntgenfoto’s. Dit om de status van uw gebit nauwkeurig te kunnen vaststellen en volgen.

 

Als u voor het eerst komt, vragen we ook uw aandacht voor het volgende:

Als zorgverlener zijn we verplicht om het burgerservicenummer (BSN) van iedere patiënt in onze administratie op te nemen en uw identiteit te controleren. Kunt u bij uw eerste bezoek daarom altijd een geldig legitimatiebewijs en uw verzekeringspas meebrengen?

Het is handig als u uw gegevens en röntgenfoto’s bij uw vorige tandarts opvraagt en deze bij uw eerste afspraak meeneemt of deze door uw tandarts naar ons toe laat sturen. 

 

Kosten

In onze praktijken werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven. De tarievenlijst is ook op onze website te vinden. Infomedics verzorgt voor de rest onze declaratieafhandeling, waar mogelijk rechtstreeks via uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor het bedrag dat de zorgverzekeraar eventueel niet vergoedt. Op de nota’s worden de uitgevoerde verrichtingen aan de hand van zogenaamde ‘UPT- codes’ weergegeven. Bij een eerste afspraak vaak voorkomende relevante codes en vergoedingen zijn:

 

C11                 Periodieke controle (21,29 euro)

X10                 Kleine röntgenfoto  (15,69 euro)

X21                 Kaakoverzichtsfoto (67,24 euro)

 

De kosten van de behandeling kunt u op diverse manieren betalen. Deze zijn als volgt:

  • U kunt direct aan de balie betalen.

  • Bent u verzekerd? Dan zullen wij de nota rechtstreeks naar uw verzekering toe sturen.

  • Bent u niet verzekerd en besluit u om patiënt bij ons te worden, dan krijgt u de nota thuis gestuurd.

Contactformulier

Kinderen

We adviseren om kinderen vanaf de leeftijd van twee jaar regelmatig mee te brengen naar de praktijk. Dan is het melkgebit (bijna) volledig aanwezig. De tandarts bekijkt het melkgebit op een speelse wijze en zal op het kind gerichte voorlichting over poetsen en eet- en drinkgewoonten geven. Dit wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop kan worden gevolgd wat er verandert in het kindergebit en wanneer er controles zijn geweest.

 

Afzeggen en vragen

We danken u voor uw vertrouwen dat u in ons stelt en verheugen ons op uw bezoek. Mocht er onverhoopt iets tussenkomen, dan verzoeken we u om minimaal 24 uur van tevoren af te bellen. Dit omdat we anders genoodzaakt zijn om u de kosten voor de gereserveerde behandeltijd door te berekenen. Als u nog vragen hebt of tussentijds informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Tandartspraktijk Medeco B.V.

Karel Doormanstraat 20

3012 GJ Rotterdam

Tel: 010-4139580

info@tandartsmedeco.nl

 

Openingstijden:

Ma - Vrij: 08.00 uur - 21.00 uur

Za - Zon: 10.00 uur - 17.00 uur

 

Uw Eerste Bezoek