Wij spreken: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Russisch, Surinaams, Hindoestaans, Arabisch en Perzisch

 

Algemeen

Algemene Voorwaarden

Doorgeven Adreswijziging      

Big Registratie

Veiligheid

 

 

 

Tandartspraktijk Medeco B.V.

Kruiskade 105 (op de hoek van de Karel Doormanstraat)

3012 GJ Rotterdam

info@tandartsmedeco.nl

Tel: 010 413 9580

KvK nummer: 52088626

Agb Code: 12-(0)95804

 

Openingstijden:

Ma - Vrij: 08:00 uur - 21:00 uur

Za - Zon: 10:00 uur - 17:00 uur

 

 

 

Over ons

Zorg

Missie

Het Team

Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
De Rotterdamse Tandartsen Vereniging
Calibris erkend leerbedrijf

© 2014 Tandartspraktijk Medeco - Rotterdam I Privacy Statement I Cookieverklaring I Voorwaarden  I Werken Bij Tandartspraktijk Medeco

Omhoog

Kwaliteit

Tandartspraktijk Medeco biedt een hoge kwaliteit aan service, producten en diensten om u op een zo prettig mogelijke manier te behandelen en uw gebit de meest natuurlijke uitstraling te geven.

 

BIG Registratie

Alle professionals bij Tandartspraktijk Medeco zijn hoogopgeleid, ervaren en volledig gekwalificeerd. Ze zijn bij de overheid erkend en geregistreerd onder de Wet BIG voor beroepen in de individuele gezondheidszorg.

 

Kwalitatieve producten

Al het werk wordt in eigen huis gemaakt van hoogwaardige, kwalitatieve producten en met efficiënte methoden. Dit allemaal om u een zo hoog mogelijke service te bieden en een natuurlijk ogend gebit.

 

Hygiëne

De tandartspraktijk beschikt beide over een inpandige sterilisatie afdeling. Hier wordt gewerkt op het hoogste niveau als het gaat om het steriliseren van de instrumenten en voorkomen van infecties.

 

Garantie

Vanwege de hoge kwaliteit ontvangt u garantie op het werk wat Tandartspraktijk Medeco heeft gemaakt. Dit is echter alleen mogelijk indien u uw nieuwe gebit onderhoudt zoals de tandarts u geadviseerd heeft. U komt ieder half jaar op controle voor reiniging en onderhoud. Zo kunnen tijdig eventuele problemen gesignaleerd en opgelost worden. De garantietermijn hangt af van de behandeling. U kunt de geldende garantietermijn voor de behandeling uiteraard met uw tandarts bespreken.

 

Tandartspraktijk Medeco is aangesloten bij:

 

KNMT  (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)

RTV       (Rotterdamse Tandartsen Vereniging)

Kwaliteitseisen